Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ
Παρατηρήθηκε ακόμη μια προσπάθεια σύνδεσης από τα μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των θεματοφυλάκων του συντάγματος, των κινημάτων που τάσσονται κατά του εμβολίου, και λοιπών κινημάτων και ομάδων με τον πρόεδρο του πολιτικού φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» κύριο Αρτέμη Σώρρα.
Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν δύναται να συμμετέχει σε καμία περίπτωση σε οτιδήποτε διαιρεί τον κοινωνικό ιστό σε κομμάτια και ομάδες διότι ο σκοπός ίδρυσης της είναι η ένωση όλων των Ελλήνων για την δημιουργία της Ελλήνων Πολιτείας.
Επειδή η προβολή ειδήσεων των μέσων ενημέρωσης θα πρέπει να είναι στην ακρίβεια της αλήθειας προβάλλοντας πάντα με αποδείξεις και στοιχεία έγκυρες πληροφορίες, καλούμε όλα τα μέσα ενημέρωσης να επανορθώσουν ανακαλώντας δημόσια οτιδήποτε αλλοιώνει την πραγματική θέση και υπόσταση της Ελλήνων Συνέλευσις και του προέδρου της κ. Αρτέμη Σώρρα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Τηλ. +30 2310443883, E-mail: esykm.pr@gmail.com

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νερό αντί για καυσαέριο: Αυτοκίνητο υδρογόνου για πρώτη φορά στους ελληνικούς δρόμους χωρίς κανένα αποτύπωμα άνθρακα CO2

  Στους δρόμους της Κοζάνης κυκλοφορησε – για πρώτη φορά στην Ελλάδα- ένα  ηλεκτρικό   αυτοκίνητο υδρογόνου . Πρόκειται για ένα SUV της Hyun...